Intex Mariner 3 – хитът при надуваемите лодки за 2014-а година!

23Дек. - by РИБОЛОВинг.com - 2 - In Стоки

Американската корпорация Intex отново доказа, че мисли за постоянно подобряване на продуктите си в съответствие с нуждите на потребителите!

С характеристиките си Intex Mariner 3 се очертава да бъде хитът на 2014-а година! Лека, компактна, лесно преносима и обслужваема лодка, от каквато имат нужда много риболовци, при това на ниска цена.

Надуваема лодка Intex Mariner 3
Надуваема лодка с твърд под Intex Mariner 3

С дължината си от 3 метра Mariner 3 предлага достатъчно удобства за риболов на 2-ма души или за разходка на 3-ма пасажери.

Надуваема лодка Intex Mariner 3
Идеалната лодка за разходка на 3 души – Intex Mariner 3

В същото време тя е достатъчно лека, за да бъде лесно обслужвана и управлявана от сам човек. Идеален вариант за шаранджии, които искат да изследват водоема със сонар за избор на перспективно място, да захранят и разпънат въдиците, а и да извадят трофеен шаран или амур!

Най-важните характеристики на Mariner 3, които я отличават от стария модел Sea Hawk II са твърдото дъно и надуваемият кил.

Твърдото дъно е от така наречения „решетъчен“ тип, наричано още оребрено. То е съставено от дървени плоскости (изработени от водоустойчив морски шпертплат), обшити изцяло с PVC плат. Тази конструкция позволява дъното да бъде навито след разглобяване. По този начин то придобива доста компактни размери. Друго предимство е, че лодката може да бъде сгъната без дъното да се вади от нея – нещо немислимо за останалите лодки с твърдо дъно. Разбира се транспортните размери са по-големи отколкото ако извадите дъното, но тази възможност трябва да се има предвид. Вероятно ви се е налагало да прибирате лодка и цялото оборудване при спешна ситуация – ако завали дъжд или просто нощният мрак напредва неумолимо бързо.

Твърдо решетъчно дъно на надуваема лодка Intex Mariner 3
Твърдо решетъчно дъно на надуваема лодка Intex Mariner 3

Надуваемият кил дава много по-голяма стабилност на курса на лодката. Без кил лодката трудно следва посоката на движение, която искате!

Лодката Intex Mariner 3 е изработена от подобрен вариант трислоен ламиниран материал SUPER-TOUGH.  Той е изграден от два външни слоя PVC, подсилени с полиестерна мрежа помежду си. Благодарение на него Mariner 3 е изключително устойчива на механични въздействия (като протриване, протъркване и срязване), химични въздействия (от разлято гориво за извънбордов мотор), състаряващото действие на морската вода и UV лъчите на Слънцето!

Intex Mariner 3 е изработен от качествен трислоен плат Super-Tough (PVC+полиестер)

Mariner 3 е обшит по цялата обиколка със здрав предпазен кант, който защитава корпуса от странични удари с твърди предмети.

Конструкцията на лодката е замислена така, че бързо и лесно да се конфигурира за различни цели, удовлетворявайки разнообразни нужди по време на риболов или разходка.

Възможностите на Mariner 3 се увеличават със закупуване на стойка за извънбордов мотор. Разходките  и риболовните ви излети стават много по-приятни и паметни!

Стойка за извънбордов мотор за Intex Mariner 3

Лодката позволява монтиране на бензинов мотор до 2 конски сили, но най-често се комплектова с електричеки извънбордов двигател. Последният е много удачен избор за този тип лодки – абсолютно безшумен и позволява да развиете скорост за тролинг.

Лодка Mariner 3 с електрически тролинг мотор

Оборудването, което е включено в комплекта прави лодката Mariner 3 готова за плаване:

  • Разглоябеми на две части алуминиеви гребла с обща дължина 1.37 метра
  • Двупосочна помпа с два изхода – за надуване и за изпускане.
  • 2 допълнителни калъфа за аксесоари и за батерия за електрическия мотор.
  • 2 стойки за въдици – на левия и десния борд по една.
  • 2 надуваеми седалки, с достатъчна височина.
  • Ръкохватки за пренасяне на носа и кърмата.
  • Подобрени ключове за гребла, които се въртят се на 360о. 
  • Държачи за греблата.
  • Голям и удобен транспортен сак, в който събирате целия комплект.
Окомплектоване на надуваема лодка Intex Mariner 3

 

Надуваемата лодка Intex Mariner 3 притежава недостожимо за конкурентите в класа си съотношение качество-цена!

За допълнителни технически характеристики посете нашият онлайн магазин.

Не забравяйте за възможността да закупите този продукт на изплащане с Jet Credit!

2 thoughts on “Intex Mariner 3 – хитът при надуваемите лодки за 2014-а година!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *