Изкуствени примамки за морски риболов GT Ice Cream

16Юли - by РИБОЛОВинг.com - 1 - In Стоки

Американската компания Cast In Deep представя уникален вид изкуствени примамки за риболов на хищни риби в сурови морски условия – силни ветрове и течения, бурно море и вълни!

Изкуствена примамка за морски риболов GT Ice Cream Flat Face

Всички изкуствени примамки GT Ice Cream са ръчно изработени от тефлон, което ги прави изключително издържливи на счупване, напукване и нараняване. През тялото минава дебела жица от неръждаема стомана, осигуряваща надеждна връзка между куката и основното влакно. Куките VMC или Daiichi са монтирани с червено плетено влакно към стоманената ос. Червеният цвят на дебелия брейд придава на примамката вид на ранена жертва.

Изкуствена примамка за морски риболов GT Ice Cream Needle NoseBanner-GT-Ice-Cream-Cone

Примамките GT Ice Cream са конструирани за далечни замятания!. С тях можете да ловите както от брега, така и от лодка. От брега можете да ги ползвате за сърф риболов (на плажа), кей или крайбрежни скали.

Изкуствена примамка за риболов на лаврак GT Ice Cream

Изкуствена примамка за риболов на лефер GT Ice Cream

 

 

Ако сте с лодка, GT Ice Cream позволява да заметнете до опасни скали и рифове.

Изкуствена примамка за морски риболов от лодка GT Ice Cream

Приближете близо до появилия се на повърхността пасаж хищници и заметнете „сладоледчето“ отдалеч, без риск да уплашите рибата с мотора на лодката.

Изкуствена примамка за риболов на паламуд GT Ice Cream

GT Ice Cream потъва бързо, което позволява да достигнете до дълбочини, обитавани големи хищници. Тези примамки са високо-устойчиви както на удари в скали, така и на здрави челюсти. За разлика от дървените примамки зъбите на хищника не се забиват в тялото, а се приплъзват към куката!

Изкуствена примамка за морски риболов от лодка GT Ice Cream

Примамките GT Ice Cream са перфектни за сърф-кастинг при риболов на хищници, дебнещи в прибоя. При риболов от лодка са неустоим дразнител за хищни риби, хранещи се близо до повърхността. Влошаващи се климатични условия,

Изкуствена примамка за морски риболов от брега GT Ice Cream

Успешното водене на примамкта е с равномерно, не особено бързо обиране. Тази препоръка, разбира се не пречи да експериментирате с променлива скорост или бързо обиране.

Вижте тук няколко видео клипа за риболов с изкуствени примамки GT Ice Cream.

Изкуствените примамки GT Ice Cream можете да закупите онлайн тук или на място в магазина ни в Бургас.

 

One thought on “Изкуствени примамки за морски риболов GT Ice Cream”

  1. Винаги съм харесвал морския риболов но за съжаление не съм го практикувал. Много приятели зарязаха язовирите и реките и тръгнаха по море. Явно е доста зарибяващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *