Карпела Конт – универсален контейнер за риболов

26Мар. - by РИБОЛОВинг.com - 1 - In Стоки

Карпела Конт – транспорт за риболовни фантазии!

Всяка риба ще се заинтересува от малката сфера, в зависимост от пълнежа й!

Запознайте се с най-новото и революционно риболовно приспособление – малка разглобяема пластмасова сфера! Карпела Конт може да се ползва за толкова разнообразни монтажи, че със сигурност ще развихри риболовните ви фантазии!

Контейнерчето Карпела е едновременно изкуствена стръв, и хранилка, и примамка – всичко което би провокирало интереса на рибите. Тя не променя формата си, не се разтваря във водата и не плаши рибата, защото е ароматно и апетитно топче, с вид на вкусна хапка!

Универсален контейнер за риболов Карпела
Универсален контейнер за риболов Карпела

Универсален контейнер за риболов Карпела

Универсалният контейнер Karpela Cont не е поредната рибарска измишльотина! Продуктът е защитен с международен лиценз и сертификат. Конструкцията е проста и надеждна – две полусфери се сглобяват с резба, за да се получи куха сфера. В нея можем да поставяме всякакви вещества, които подобряват риболовните ни успехи – стръв, захранки, аромати, червеи, атрактори, оцветители … освободете фантазиите си :)

Преди изобретяването на Карпела нямахме толкова сигурен начин за закрепване на стръвта към куката. Силното замятане на голямо разстояние винаги носеше несигурност, как ще изглежда монтажа в работно състояние, полегнал на дъното. С помощта на карпелките не само си гарантираме сигурност, че стръвта ще остане на куката при силно замятане над 100 метра, но можем да използваме и много по-капризни материали за стръв, захранване и ароматизиране – варен картоф и разнообразни зърнени миксове, каши и меки смеси.

 

Карпела с хранителен микс
Карпела с хранителен микс

За любителите на живата стръв карпелката без проблем ще достави до дъното или под плувката, точно над куката – вердевас, бял червей, пинки, тубифекс и кълцан торен червей.

 

Карпела с вердевас
Карпела с вердевас

За любителите на риболова с протеинови топчета – избраният размер карпелка се напълва със смлени топчета и се напоява с дип или атрактор. Така тя се превръща в хранителен източник, интензивно отделящ апетитен аромат, без да променя размера си.

 

Контейнер Карпела със смлени протеинови топчета

Можете да използвате карпелка с подходящ атрактор за хищници и при спининг риболов, като монтирате пред воблера. Острани изглежда като малка рибка, хранеща се на чужда територия. Това би провокирало и най-ленивият хищник към атака!

Карпела е създадена от дългогодишния състезател по спортен риболов и бизнесмен Вадим Коруньский от Украйна. Продуктът е със защитен международен лиценз и сертификат. Произвежда се в едно от предприятията на г-н Коруньский край Киев и в Москва, Русия.

След бърз и заслужен успех сред риболовците в САЩ, Холандия, Германия, Норвегия, Бразилия, ЮАР, Португалия, Русия, Украйна, Беларус, Англия и други страни контейнерът КАРПЕЛА вече е на разположение и на българските риболовци!

Очаквайте скоро статиите КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА КАРПЕЛА и ПРИМЕРНИ МОНТАЖИ НА КАРПЕЛА ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ РИБОЛОВ!

Контейнери Карпела можете да поръчате в нашия онлайн магазин.

One thought on “Карпела Конт – универсален контейнер за риболов”

  1. През Октомври 2013 година случайно попаднах на обява в ebay.co.uk за продажба на Карпела Конт . Купих си от всичките цветове и от двата вида отвори . Първият ми тест риболов беше в Панама на остров Бока Брава . Основно се ловяха едри скални снапери , медни снапери ,риба-петел и риба-тон . на монтажи за хищник ,при който карпелите ги монтирах на 5-6 см преди воблера или силикона /октоподчето и ги пълнех с пресен рибен дроб, кайма от риба-тон а също и тамшпонче от дунапрен,напоено с кръв от риба,която ми събираха готвачите в Панамския клуб . Кълванетата ми бяха в пъти по-чести от тези на колегите с които ловихме . След това тествахме карпелите на зимна щука вГермания . където постигнахме отлични резултати . През януари пробвахме Карпелите в Бразилия на езерото Лагоа Санта , на 35 километра от град Белло Хоризонте . С монтаж на косъм имахме 24 шарана ,като най големият беше 24.900 кг .
    Сега започнахме тестове в България , до тука имаме 3 риболова с няколко различни монтажа на косъм,на фидер и на дъно : чепаре с предно олово , Оказа се че Карпела лови риба и в България . С нея риболовът става много по-динамичен и не изисква толкова много ресурси и разходи:не са необходими торби с бойли и сакове с различни захранки . Просто като няма слука на даден аромат,вадиш линията,презареждаш съдържанието на карпелата с друго и пак търсиш…Предстоят нови терстове през април за Амур,Сом и шаран за които ще пиша щом се състоят . Наслука на всички настоящи и бъдещи фенове на Карпела Контейнер! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *